Godmorgen lille land tekst

Godmorgen, lille land – Højskolesangbogen

Godmorgen, lille land

I teksten er broen en metafor for at binde folk sammen. Naturen og folket er de bropiller, vi skal stå solidt på, for at vi kan lukke verden ind og bygge bro.

Sangen er skrevet til indvielsen af Storebæltsbroen i 1998 og er siden blevet en af Højskolesangbogens mest populære sange. I teksten er broen en metafor for at binde folk sammen. Naturen og folket er de bropiller, vi skal stå solidt på, for at vi kan lukke verden ind og bygge bro. Hermed skriver sangen sig ind i en tradition for inkluderende fædrelandssange.

Godmorgen lille land – Find sangtekst til denne gode danske …

Godmorgen lille land – Find sangtekst til denne gode danske sang her!

Tekst: Niels Brunse Melodi: Carsten Johs. Mørch. 1) Godmorgen, lille land. Et land med sol, et land med dis, Med kyst af sten og sand,

Godmorgen, lille land – Fest ABC

Godmorgen, lille land

Mørch – Tekst: Niels Brunse Godmorgen, lille land! Et land med sol, et land med dis, med kyst af sten og sand, som havets bølger slikker,

Godmorgen lille land | Viborgkonferencen

Godmorgen, lille land! Et land med sol, et land med dis, med kyst af sten og sand, som havets bølger slikker, med bakker skabt af is,.

teksten til: “Godmorgen lille land” – Biblioteksvagten

teksten til: “Godmorgen lille land”

Teksten til Godmorgen lille land er skrevet af Niels Brunse. Den findes i den nye højskolesangbog. På nettet kan du finde den her. http://www.buskelundskolen.

Kan I skaffe mig teksten til: “Godmorgen lille land” sunget af Poul Dissing ved Storebæltsbroens indvielse?og teksten til den udødelige “What a wonderful world”jeg vil blive taknemmelig for jeres hjælp.

Godmorgen, lille land – frydhaven

Godmorgen, lille land. Tekst: Niels Brunse – Musik: Carsten Johs. Mørck. G. D. G. Godmorgen, lille land! Am. D. G. Et land med sol, et land med dis,.

Godmorgen lille land Lyrics – Højskolesangbogen – Genius

Højskolesangbogen – Godmorgen lille land Lyrics | Genius Lyrics

Godmorgen lille land Lyrics · 1. Godmorgen, lille land! Et land med sol, et land med dis. Med kyst af sten og sand. Som havets bølger slikker · 2. Godmorgen, ø …

Godmorgen lille land Lyrics: 1. Godmorgen, lille land! / Et land med sol, et land med dis / Med kyst af sten og sand / Som havets bølger slikker / Med bakker skabt af is / Koldt eller venligt skiftevis / 2

Velkommen Velkommen – Limfjord Slager

for ingen er alene; na r verden lukkes ind, bygger vi bro fra sind til sind. Godmorgen lille land. Melodi: Carsten Johs. Mørch. Tekst: Niels Brunse – 1998.

Keywords: godmorgen lille land tekst